Blog

31-05-2020

Vandaag mochten Frits en Romey weer gezellig op pad met de Familie Nuiten. Wat een heerlijke wandeling was het en wat een onwijs toffe fotoshoot!

Super bedankt voor deze leuke ochtend namens Frits en Romey.

27-05-2020

Een aantal dagen terug is de dochter van Ilona jarig geweest en had ze nog een verjaardagfeestje tegoed samen met haar vriendinnen.

Ze wilde heel graag een fotoshoot laten maken samen met haar ezels en haar vriendinnen.

Wij zijn met ze alle gezellig naar het Cadettenkamp gereden in Breda om daar haar shoot te laten maken. Wat was dit toch super gezellig en wat was het toch mooi zonnig weer.

Bedankt meiden namens Lizzy en Fayke!

19-05-2020

Vandaag staat er een mooi stukje op PrinsenbeekNieuw over ons en Snoez.

Klik op onderstaande link voor het complete verhaal.

https://www.prinsenbeeknieuws.nl/nieuws/met-fayke-en-lizzy-op-de-foto/#.XsPGUmgzZPY

07-05-2020

Nieuwe wandelroutes ontdekken

Gisteren onverwachts een fietstocht gemaakt om nieuwe wandelroutes te ontdekken in omgeving van Prinsenbeek. Wat is het prachtig, en wat hebben we weer een hoop nieuwe idee├źn. Uiteraard mocht Rocky en Lola lekker mee tijdens de fietstocht.

06-05-2020

Op pad met Snoezige Shots 

Afgelopen zondag hebben wij eindelijk voor het eerst ivm Corona onze wandeling en fotoshoot aan kunnen bieden aan dit mooie gezin. Wat was het een heerlijk weertje om dit te kunnen en mogen doen.
Kinderen lekker enthousiast, Fayke en Lizzy waren door het dollen heen! Wat een Feest en wat hebben ze het goed gedaan allemaal!

29-04-2020

Deze dag zijn de alpaca’s bij ons geschoren. Lekker klaar voor van de zomer. Het was wel allemaal nieuw voor Romey, want voor haar was dit de eerste keer.

Kijk eens hoe knap ze zijn!

Nieuwsgierig naar nog meer leuke verhalen over de ezels en alpaca’s?

Volg ons dan nu ook via Facebook en Instagram. Wij proberen zoveel mogelijk de leuke momenten van de dieren vast te leggen op foto en video en deze met jullie te delen!