De dieren

Graag stellen wij jullie voor aan de ezels Lizzy en Fayke en de alpaca’s Romey, Frits, Lobke en Sjakie.

De zwarte alpaca is Frits. Frits is geboren op 19 april 2018 , superlief en houdt wel van wat kattekwaad. Dan hebben we ook nog Romey. Romey is op 12 augustus 2019 geboren. Omdat de moeder van Romey plots kwam te overlijden hebben we alle zeilen bij moeten zetten om Romey gezond te houden. Ze was namelijk eigenlijk nog te jong om gespeend te worden. Gelukkig is dat uiteindelijk gelukt!

De twee witte alpaca’s Lobke en Sjakie zijn in 2020 bij ons komen wonen. Lobke is geboren op 8 augustus 2019 en Sjakie op 13 augustus 2019. De dieren vormen samen een mooie kudde.

Alpacas zijn ontzettend leuke en mooie dieren om naar te kijken en ze hebben een vriendelijk en zachtaardig karakter. Alpaca’s zijn geen knuffeldieren, maar ze zijn wel erg nieuwsgierig en zullen jullie zelf al benaderen.

Ook stellen wij graag de ezels voor.

Fayke is geboren op 15 april 2012 is een echte kroelezel. Omdat een ezel een kuddedier is kwam al snel Lizzy bij ons wonen. Lizzy is geboren op 22 mei 2014 geboren. Wat een lieverd en zo zachtaardig! En het mooie aan een ezel is, wat ze niet wilt doet ze dan ook echt niet!

Eigenwijs…. dat niet 😉