Reacties

Hebben jullie een een wandeling en een fotosessie laten maken met Snoezige Shots, laat hieronder weten hoe jullie het hebben ervaren.

Super bedankt!

5 reacties op “Reacties”

Wij hebben een heerlijke wandeling met de ezels gedaan door de polder. Prachtig weer, lieve mensen en fantastische beesten! De kinderen voelden zich supertrots dat ze met de ezels mochten wandelen. We hebben ervan genoten. Ook de fotoshoot in het weiland was super! Hilarisch ook, want de ezels doen inderdaad precies wat ze zelf willen, maar dat zorgt er ook voor dat je prachtige spontane kiekjes krijgt. Het was een hele leuke, bijzondere ervaring en de foto’s zijn echt superleuk geworden. Dankjewel Ilona en Nathalie!

vandaag een leuke wandeling gemaakt met Frits en Romey twee schatten van alpaca’s onder professionele begeleiding van Nathalie en Ilona, en niks is te veel voor hun ivm de beperking van mijn vrouw dus een zeer leuke fotoshoot gedaan en het was vol op genieten met deze liefdevolle alpaca’s, wij zijn verliefd en hebben een leuke herinnering er aan over gehouden was een top dag.

Wij hebben met de meiden een heerlijke wandeling gedaan met de alpaca’s Frits en Romy. De wandeling was leuk en de meiden waren aangenaam verrast. De shoot was leuk en zo gewoon/natuurlijk om te doen. Iedereen was op zijn gemak.

We hebben een fotoshoot gehad met vriendinnen en de ezels en ik vond het heel erg leuk. De rookbom vond ik heel mooi op de foto. En het was heel gezellig.

Vandaag hebben mijn zusje en ik een fotoshoot gehad met de alpacas!
Van de eerste mail tot de preview van de foto’s was alles perfect geregeld.
De dames doen het super leuk en ontspannen waardoor de foto’s er heel natuurlijk en spontaan uit komen te zien!

Het is een echte aanrader voor iedereen die eens een fotoshoot met een leuke twist wilt doen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *