Even voorstellen

Ik ben Ilona Schalk en samen met mijn man en onze 2 dochters woonachtig in Prinsenbeek. Als dierenliefhebbers zijn we een hobbyboerderij gestart, zodat we dagelijks kunnen genieten van de dieren en de zorg die ze nodig hebben. De dieren geven ons steeds nieuwe energie en uitdaging! Ik heb altijd al een zwak gehad voor ezels. Ezels zijn lief, grappig, gevoelig en zeer intelligent. De gedragingen van de ezels en hun emoties zo puur. Daarom kwam Fayke als eerst bij ons wonen. Fayke is een ezel van nu 7 jaar en is een echte kroelezel. Omdat een ezel een kuddedier is kwam al snel Lizzy bij ons wonen. Lizzy is een ezel van nu 6 jaar oud. Wat een lieverd en zo zachtaardig! En het mooie aan een ezel is, wat ze niet wilt doet ze dan ook echt niet! Eigenwijs…. dat niet 😉 Ook kwamen er Alpacas op ons pad. Alpacas zijn ontzettend leuke en mooie dieren om naar te kijken en ze hebben een vriendelijk en zachtaardig karakter. Alpaca’s zijn geen knuffeldieren, maar ze zijn wel erg nieuwsgierig en zullen jullie zelf al benaderen. Onze zwarte alpaca is Frits. Frits is bijna een jaar, superlief en houdt wel van wat kattekwaad. Dan hebben we ook nog Romey. Romey is een alpaca van nu 6 maanden oud. Omdat de moeder van Romey plots kwam te overlijden hebben we alle zeilen bij moeten zetten om Romey gezond te houden. Ze was namelijk eigenlijk nog te jong om gespeend te worden. Gelukkig is dat uiteindelijk gelukt!

Ik ben Nathalie Pompe en ik kom oorspronkelijk uit Prinsenbeek maar ben woonachtig in Klundert. Naast mijn dagelijks werk als opticien heb ik een liefde voor fotografie. Dit is al vroeg bij mij begonnen, Als klein kind heb ik meegekregen dat mijn opa er altijd was met zijn foto en filmcamera. Ik fotografeer het liefst op locatie en ben dan ook altijd op zoek naar de mooiste locaties in de omgeving van Prinsenbeek. Tijdens een fotosessie vind ik het belangrijk dat zowel mens als dier op zijn gemak is en plezier heeft in de fotosessie. Want dan straal je dat uit en dat is dan ook weer terug te zien in mijn werk. Daarnaast hou ik enorm veel van dieren en ben ik daar ook graag mee bezig. Ik vind het dan ook enorm leuk en gezellig om zo nu en dan langs te gaan bij Ilona om daar met de dieren gezellig bezig te kunnen zijn. Wat een gezellige beestenboel! Daarnaast heb ik mijn eigen trouwe viervoeter Luna, mijn teckeltje. Zij gaat altijd gezellig met mij mee als ik een wandeling wil gaan maken met mijn camera buiten in de natuur.